• Atrium groupe dynamite une aire commune primee 33 1
01 / 1

Groupe Dynamite Atrium: an award-winning common space

It was at the 8thedition of the Grands prix du Design, the annual competition celebrating the talent of Quebec architects and designers, that Groupe Dynamite's Atrium project won an award in the "Common area" category. This honour joins the Cecobois Award of Excellence earned by the same project in September 2014. Located in the industrial sector of the Town of Mount-Royal, the Atrium established a permanent link between Groupe Dynamite's existing head office and its distribution centre to create a bright, open, flexible and dynamic space, where the staff and teams can meet, collaborate, learn and eat—a veritable hub for the company. The concept repurposed in ingenious fashion the previously unused inner courtyard that separated the two buildings.

See the winners of the 8thedition of the Grands prix du Design.
Learn more about the Groupe Dynamite Atrium project.

Back to list